icon-clock-o
2023.04.27.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozatok, Lesifotók
Sziasztok! Ahogy azt tegnap írtam nektek, Emma öccsével együtt szerepel a Financial Times HTSI magazin címlapján, melyhez most 4 db fotót is kaptunk. Illetve ahogy azt szintén említettem, saját családi vállakozásukról beszélnek az interjúban, ami készült velük, ez pedig egy Renais nevű ital lesz.
A Financial Times HTSI instagram oldalán ez olvasható, melyet le is fordítottam nektek.
Hollywood egyik legbankosabb színészeként, aki gyerekkora óta dolgozott (10 éves volt az első Harry Potter-film forgatása közben), @emmawatson, hogy megszakadt a színészettől, alapos változást hozott az életében. „Nem voltam túl boldog, ha őszinte akarok lenni” – mondja Alex Bilmesnek az e heti HTSI-ben. „Azt hiszem, egy kicsit ketrecben éreztem magam. Nagyon nehezemre esett az volt, hogy el kellett mennem és el kellett adnom valamit, amit nem nagyon tudtam ellenőrizni. Kiállni egy film elé, és minden újságíró meg tudja mondani: „Hogyan illeszkedik ez az ön nézőpontjához?” Nagyon nehéz volt az arcának és a szóvivőjének lenni olyan dolgokban, amelyekben nem tudtam részt venni. a folyamat. Úgy vontak felelősségre, hogy kezdtem igazán frusztrálónak találni, mert nem volt hangom, nem volt beleszólásom. És kezdtem ráébredni, hogy csak olyan dolgok elé akarok állni, ahol, ha valaki megajándékozza velem, azt mondhatnám úgy, hogy ne gyűlöljem magam: „Igen, elbasztam. az én döntésem volt, jobban kellett volna csinálnom.”
Emmáról előkerült egy fotó még tavaly októberből, amikor is Spanyolországban járt. Úgy tűnik szereti azt az országot, mert elég sokat tartózkodik ott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük