2021/09/17 Fotók, Szépség és a szörnyeteg képek, lesifotó
2021/09/10 Régi/új Elle US fotók
2021/09/03 Chelsea-ban
E_VKEV-WUAE5dDe.jpg
005~81.jpg
006~72.jpg
007~67.jpg
008~61.jpg
004~85.jpg
001~117.jpg
002~97.jpg
003~92.jpg
005~80.jpg
008~60.jpg
006~71.jpg
icon-clock-o
2021.04.24.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Cikkek/Scannek, Közösségi oldal, Magazinok
Sziasztok! Megjelent egy kép még 2015. június 4-ről, amikor is Emma a Greet Ordmont utcai kórházban járt.
null null null null null
Továbbá megjelent az ausztriai TV Media magazin április 17-23-ig tartó száma, melyben Emmáról írnak.
null null null null null

icon-clock-o
2021.04.05.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek
Sziasztok! Egy újabb cikket hoztam nektek Emmával kapcsolatosan.
Komoly szerepet játszik döntésében a Harry Potter filmekben játszott karaktere.

Emma Watsont Hermione Grangerként ismerte meg a világ a Harry Potter filmekből. A gyerekszínészek visszatérő dilemmája, hogy miként hagyják maguk mögött a gyermeki karakterüket és felnőttként hogyan építsék fel az új fejezetet a karrierjüket.

“Nem fogok kokaint szipuzni egy filmben, csak azért, hogy Hermionét hátrahagyjam. Nem akarom, hogy elfelejtsenek Hermioneként. Nagyon büszke vagyok erre a szerepre” – nyilatkozta a színésznő.

Watson elmondta, hogy amennyiben fontos a karakterfejlődés szempontjából, akkor levetkőzik, de mindenáron nem akar meztelenkedni csak azért, hogy maga mögött hagyja Hermionét.

Forrás: @

icon-clock-o
2021.03.29.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Cikkek/Scannek, Fotósorozat
Sziasztok! Emmát és párját még 7-én kapták lencsevégre egy étteremben, melyet egy szemfüles rajongónak köszönhetünk. Ezenkívül egy új fotó is megjelent a 2015-ös Vogue Italia fotósorozathoz.
null null null null null
Illetve két cikket is hoztam nektek.
Emma Watson új frizurája a tavasz egyik kedvence lehet: ha meglátod, neked is megjön a kedved hozzá

A Harry Potter sztárja a tavaszt már megújult külsővel indítja!

Az elmúlt évek során Emma Watson viszonylag gyakran változtatta meg éppen aktuális frizuráját. Volt, hogy a baby bangs frufruval próbálkozott, olyan is, hogy hosszúra növesztette haját, arra pedig mind emlékszünk, amikor úgy döntött, hogy rövid pixie-re vágja tincseit. Mi mindet imádtuk rajta!

Most pedig kiderült, hogy Emma Watson ismét kísérletezett egy kicsit, és új frizurát próbált ki magán. A színésznőt egy ideje már hosszabb hajjal láthattuk, ám a választása most egy tavasziasabb fazonra esett: ez az egyenletes hosszúságú, állig érő bob! Ez már csak azért is izgalmas, mert az utóbbi években inkább az A-vonalú fazon aratott nagy sikert, míg a klasszikusabb bob háttérbe szorult.

Emma Watson mindig is nagy rajongója volt a bobnak, ami nem csoda, hiszen nem csak csodásan áll neki, de ez a frizura minden tavasz legnagyobb slágere!

Forrás: @


Seth Rogen felidézte azt az incidenst, amikor Emma Watson elviharzott az Itt a vége forgatásáról, mert túl sok volt neki, amit ott látott

A 2010-es évek eleji világvége-hangulatot sok film meglovagolta, így nemcsak katasztrófafilmek, hanem vígjátékok is készültek a témában, melyek közül az egyik legismertebb az Itt a vége. Ebben a szereplők lényegében önmaguk egy sokkal bunkóbb verzióját játsszák (legalábbis nagyon reméljük), a történet pedig annyi, hogy a hat főből álló csapat James Franco házában ragad, miután a város lényegében elpusztul a beköszöntő apokalipszis miatt.

Fricska Hollywoodnak, bemutatás a jó ízlésnek, füves és fingós poénok, rengeteg cameoszereplő. Nagyjából ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a filmet, melyben többek között Emma Watson is feltűnik, aki egy félreértés miatt rendesen keresztbe tesz a főszereplőknek, akik tényleg csak segíteni szeretnének neki…

A filmben íróként és rendezőként is közreműködő Seth Rogen most felidézte, hogy a Harry Potter-filmek színésznője annak idején annyira kiborult az egyik jeleneten, melyen Channing Tatum társaságában ő is szerepelt volna, hogy elviharzott a forgatásról:

“Mármint, nem filózok ezen, hogy ‘Hogy merte ezt megcsinálni, tudod?’ Úgy gondolom, hogy néha az, amit olvasunk, nem pont úgy áll össze a fejünkben, ahogy aztán a való világban megvalósul [utalva ezzel arra, hogy a forgatókönyvben is le volt írva az érintett jelenet]. De ez nem vetett véget a köztünk lévő jó viszonynak. Másnap odajött elköszönni, a film népszerűsítéséből is kivette a részét. Nem neheztelünk egymásra, és nem is lehetnék boldogabb attól, amilyen végül a film lett.”

Rogen azt is hozzátette, hogy Watsonnak valószínűleg igaza volt, mivel szerinte is viccesebb lett az a változat, melyet végül a filmben is láthattunk a jelenetből. És ha a filmben látott képsorok, melyeken Channing Tatumöt Danny McBride egy láncon, mexikói pankrátormaszkban tartja szexrabszolgaként a visszafogott verzió, akkor még talán érthető is, hogy Emma Watson kicsit besokallt…

Forrás: @


icon-clock-o
2021.03.12.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Cikkek/Scannek, Harry Potter
Sziasztok! Nagy örömömre Emmát 10-én lencsevégre kapták a kaliforniai Beverly Hillsen. Ami elsőre szembetűnő, hogy ismét levágatta a haját, ami remekül áll neki. Ezúttal egy szürke pulóvert, és fekete nadrágot viselt, a lábán pedig papucsot.
null null null null null
Aztán a Warner Bros. háza tájáról felröppentek olyan pletykák, hogy terveznek egy Harry Potter filmet, vagy egy Harry Potter spinoffot, mely Hermione Grangerre összpontosítana, és nagyon szeretnék, ha Emma alakítaná a szerepet. Nos ez, tényleg csak pletyka, mert nem hiszem, hogy kedvencünk ismét a könyvmoly csaj bőrébe bújna, hisz örült, amikor vége lett a filmsorozatnak.

Illetve hoztam még egy cikket, ami Emma karrierjével kapcsolatos.
Mégsem vonul vissza Emma Watson

Alig pár hete robbant a hír, hogy sokak kedvence, Emma Watson egy ideig szünetet tart filmes karrierjében, és csak a párkapcsolatára koncentrál.

A színésznő még mindig nem szólalt meg a témában, de menedzsere végre reagált a pletykákra. Az Entertainment Weekly által publikált közleményében így fogalmazott:

Emma közösségimédia-oldalai szunnyadnak, de a karrierje nem.

Kíváncsian várjuk, hogy a 2019-es, Kisasszonyokban való szereplése után miben láthatjuk majd ismét.

Forrás: @

icon-clock-o
2021.02.26.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek
Sziasztok! Újabb cikket hoztam nektek Emmával kapcsolatban. Bár még ő maga nem erősítette meg, hogy tényleg visszavonul, de az ügynöke valamennyire igen.
Emma Watson már egészen pici gyerekként, kilenc évesen berobbant a köztudatba, amikor megkapta a tudálékos boszorkánytanonc Hermione Granger szerepét. Nagyon gyorsan nagyon népszerű lett, de pályafutása első éveiben kizárólag a Harry Potter filmeken dolgozott. Mikor aztán elkészültek az utolsó résszel is, az karrierje is válaszúthoz érkezett.

Nem nehéz kijelenteni, hogy a franchise sztárjai közül Daniel Radcliffen kívül egyedül ő futott be komolyabb karriert Hollywoodban. Ez nem csak annak volt köszönhető, hogy az évek során egészen csinos fiatal nővé érett, sokkal inkább annak, hogy színészként is megmutatta tehetségét. Az elmúlt években olyan filmekben láthattuk, mint az Egy különc srác feljegyzései, A kolónia, A szépség és a szörnyeteg vagy Kisasszonyok. Ez utóbbi viszont könnyen lehet, hogy a színésznő utolsó filmje volt 2019-ben.

A hírek szerint ugyanis Emma Watson úgy döntött, felhagy a színészkedéssel. Hogy végleg vagy csak pihenőre vonul, azt nem tudni, de azt igen, hogy most szeretné minden idejét a kedvesének, Leo Robintonnak szentelni, akivel nagyjából másfél éve alkotnak egy párt. Eddig is kínosan ügyeltek rá, hogy kerüljék a rivaldafényt, állítólag az elmúlt hónapokban titokban Ibizán éltek, de most visszatértek Los Angelesbe. Viszont az ügynöke megerősítette, hogy a színésznő jelenleg „jegeli” a karrierjét. Kérdés, hogy meddig.

Forrás: @

icon-clock-o
2021.02.23.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek
Sziasztok! A napokban olvastam a hírt, melyet a Daily Mail hozott le, mely szerint Emma feladja a színészkedést, hogy új párjával, Leóval legyen.

Ügynöke szerint Emma Watson „szunnyadt”. Úgy tűnik, hogy a filmek beszélnek, mert „felhagy a színészkedéssel”.

Elárulhatom, hogy a Harry Potter sztárja, aki kilencéves kora óta híres, úgy döntött, hogy visszalép a reflektorfényből, hogy időt töltsön a pletykákkal teli vőlegény, Leo Robinton társaságában, akivel 18 hónapja jár.

Forrásom szerint: ‘Emma a föld alá került, Leónál telepedik le. Alacsonyan fekszenek. Talán családot akar.

Tudomásul veszem, hogy januárig több hétig a 30 éves Emma és Leo – aki állítólag vagyont keres LA-ban legális kannabisz értékesítésével – titokban Ibizán éltek, ahol reggeleket töltöttek egy vegán kávézóban a turmixozás közben olvasva.

Most LA-ben van, ahol ebben a hónapban készült egy kép, de publicistája megerősíti, hogy karrierje „szunnyadó”, és „nem vállal új kötelezettségvállalásokat”.


Ti mit szóltok ehhez? Én nagyon nem örülök neki, hogy Emma parkolópályára tette a színészkedést, de tény, hogy nem nagyon voltak olyan szerepei, melyet miatt sokkal komolyabb szerepekkel is megkereshették volna. Egy ideje egyébként is érezhető volt, hogy kedvencünk kerüli a reflektorfényt. Remélem azért még fogunk róla híreket kapni, és fotókat – bár ha nincs semmilyen projektje, akkor lehet, hogy paparazzi képeken kívül nem fogunk róla kapni semmit.

icon-clock-o
2020.08.29.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek
Sziasztok! Megjelent 2 db cikk Emma legutóbbi nyaralása kapcsán, melyeket most veletek is megosztanék.
Emma Watson új értelmet adott a fürdőruháknak

Ha strandolásról van szó, az már biztos, hogy a legfontosabb dolog, amit nem hagyunk otthon, az a bikinink. A fürdőruha a nyári szezonban a sztároknál is főszerepet élvez, és előszeretettel pózolnak a közösségi oldalukon a legszexisebb bikinijükben. Kivéve Emma Watsont, akinek nem szokása követni a legújabb trendeket, a fürdőruhák terén pedig egy teljesen új elképzeléssel rukkolt elő.

A Harry Potter Hermionéja ugyanis egy egészen szokványos utcai viseletből csinált fürdőruhát. Egy sárga bugyit párosított egy spagetti pántos fekete toppal, amiben felszabadultan pancsolt a tengerben a barátaival.

Persze az is könnyen elképzelhető, hogy a színésznő egyszerűen csak otthon felejtette a bikinijét, így nem volt más választása, mint hogy az utcai ruháiban úszkáljon. Ettől függetlenül a szokatlan fürdőruha viselet kifejezetten jól állt Emmának, és ezzel bebizonyította, hogy nem csak a falatnyi bikinik lehetnek dögösek. Mivel a rajongókat is elvarázsolta ez az ötlet, nem kizárt, hogy a következő nyári trendben a fekete topok fogják leváltani a bikini felsőket!

Forrás: @


Emma Watson élénk rózsaszínű retro bikinije a legjobb dolog idén nyáron

Ez az év nem éppen a felhőtlen szabadságolásokról és nyaralásokról szól, azért mindenki próbálja kihozni belőle a legjobbat és legalább pár napra eltűnni valahova, hogy az elmúlt hónapok kínkeserves szorongásait ki tudjuk pihenni legalább egy cseppet.

Emma Watson a sztárok egyik legjobban kedvelt olasz tengerparti városába, az Amalfi-parton található Positanoba menekült el, hogy barátai társaságában ejtőzzön pár napot és megmártózzon a tenger habjaiban.

A Harry Potter-filmek sztárja világhírű a tudatos döntéseiről, ami az életstílusát és a ruhaválasztásait illeti, szinte kizárólag csak újrahasznosított, etikus módon készült darabokat visel és ez alól a fürdőruhája sem jelenthet kivételt. Így esett a választása a Solid & Striped márkára, aminek az egyik világos rózsaszínű csőtopját és magasított bugyiját viselte, ami retro hatást kelt és alakkiemelő szabásának köszönhetően még csinosabbá teszi viselőjét, nem mintha szüksége lenne erre Emma Watsonnak. A sztárt a Daily Mail fotósa kapta lencsevégre, még több fotót itt találsz róla nyaralás közben: https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8604219/PICTURE-EXCLUSIVE-Emma-Watson-slips-neon-pink-bikini-day-sunbathing-Positano.html

Forrás: @

icon-clock-o
2020.04.30.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Fotósorozat
Sziasztok! Emmáról továbbra sem sok hír van, jelenleg is karanténban tartózkodik, és személyes képeket nem oszt meg magáról. Ehelyett kaptunk egy 2014-es Sunday Times Style fotót, melyet még Ellen Von Unwerth készített.
null null null null null
Illetve végre fény derült Emma pasijának kilétére, melyről egy cikket osztanék meg veletek.
Fél év kellett hozzá, hogy lelepleződjön Emma Watson szerelme

Tavaly ősszel látták új kedvesével, de eddig nem lehetett tudni a kilétét.

Még 2019 októberében kapták lencsevégre a Harry Potter gyönyörű színésznőjét, Emma Watsont egy titokzatos idegennel csókolózás közben. Persze a bulvárlapok kopóként szimatoltak azután, ki lehet az a jóképű valaki, aki meghódította az “okos kis boszorkány” szívét, a férfi kilétére azonban csak most sikerült rájönni.A Dailymail információi szerint Emma pasija, bizonyos Leo Alexandar Robinton, aki a lesifotók után törölte magát minden közösségi oldalról, hogy megóvhassa kapcsolatát a színésznővel.

Leóra amerikai üzletemberként hivatkozik a lap, aki tavaly nyáron még egy kannabiszt legálisan árusító cégnél volt alkalmazásban.

Ezenkívül a férfinak van egy igen sikeres testvére, Daisy Robtinon, aki három éve molekuláris biológusként felkerült a Forbes magazin legbefolyásosabb 30 alatti tudósok listájára. Daisy saját Instagram oldalán több fotót is találni Leoról, innen sikerülhetett beazonosítani.

Forrás: @

icon-clock-o
2019.09.22.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Cikkek/Scannek, Harry Potter, Little Women
Sziasztok! Emma nem igazán mutatkozik, augusztus óta nem is kaptunk róla friss fotókat. Helyette 3 db még 2005-ben készült képet kaptunk, melyen éppen teniszezik a dél-karolinai Sea Pines Centerbe.
null null null null null
Emellett megjelent a brit Empire októberi száma, melyben egy oldalon csak a Kisasszonyokkal foglalkoznak, ráadásul új képeket is láthatunk.
null null null null null
Továbbá eddig nem látott bts videókat kaptunk a Harry Potter és a Bölcsek Köve forgatásáról, melyeket a Harry Potter Behind The Scenes instagram oldala osztott meg. Némelyikben Emma is feltűnik, és nagyon aranyos.
Harry Potter Behind The Scenes
Végezetül 19-én ünnepelte Hermione Granger a 40. születésnapját, akit a filmben Emma formált meg, míg a színházi színpadon Noma Dumezweni alakította. Az okoskodó, könyvmoly, mugli származású lányról itt olvashattok többet.
null

icon-clock-o
2019.07.09.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Little Women, Magazinok

Szép napot! Már rég jelent meg “friss” cikk Emmáról, ám most az augusztusi Vanity Fair magazinban írtak legújabb filmjéről, a Kisasszonyokról.

null null null null null

És egy olyan hír is napvilágot látott, hogy lehet, hogy bemutatják a filmet a TIFF-en Torontóban. Én nagyon örülnék neki, mert akkor már előbb is lenne hivatalos megjelenése Emmának, ami tavaly óta nem igazán történt meg.