2021/09/17 Fotók, Szépség és a szörnyeteg képek, lesifotó
2021/09/10 Régi/új Elle US fotók
2021/09/03 Chelsea-ban
E_VKEV-WUAE5dDe.jpg
005~81.jpg
006~72.jpg
007~67.jpg
008~61.jpg
004~85.jpg
001~117.jpg
002~97.jpg
003~92.jpg
005~80.jpg
008~60.jpg
006~71.jpg
icon-clock-o
2021.06.25.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Oldal
Sziasztok! Ne haragudjatok amiért így eltűntem, de az oldal domain címét intéztem, melyet a héten sikerült beállítani. Úgy éreztem, hogy 13 év után megérdemli az EmWatsonStar, hogy ne teljesen a Flaunt-on legyen, így lett emwatsonstar.hu. Megkérném minden cserémet, de írni is fogok nekik, hogy írják át a korábbi url címet erre. Természetesen az oldalon lévő összes linket át fogom én is írni erre az újra, hogy minden gond nélkül elérhető legyen számotokra. 🙂

Emma sajnos eltűnt, most csak egy új 2015-ös Vogue Italia fotót hoztam róla, melyet maga Vincent Peters osztott meg közösségi oldalán.
null null null null null

icon-clock-o
2021.05.22.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Oldal
Sziasztok! Amint azt láthattátok, felkerült az oldalra a legújabb kinézet. Eredetileg szülinapi kinézetnek szántam volna, de volt néhány probléma, ami miatt nem sikerült rendesen beállítani, így inkább elnapoltam azt, hogy ez milyen kinézet is legyen tulajdonképpen. Miután felraktam, akkor szembesültem vele, hogy minden el van csúszva, szét van esve, és napokig nézegettem, hogy mi lehet a gond, segítséget kellett kérnem. Viki, a Kiernan Shipka oldal szerkesztője volt olyan aranyos, és a megkeresésemre megnézte az oldalt, és nyújtott némi segítséget a kódolásban. Viszont még az után sem volt tökéles minden, mert még akkor is eltolta valami balra az egész lapot, így ismét átböngésztem az egész kódolást. Valószínűleg a fejlécen látható Legutóbbi bejegyzések rész volt a bűnös, így azt lecseréltem, viszont Viki kódja nélkül nem maradna a helyén a bejegyzés rész. Érdekes, hogy ezer éve minden oldalamon ezt a sablont használom Lindától, és sosem volt még ilyen probléma, úgyhogy ez egy jel, hogy lassan ideje lenne váltani.

Na, de hogy a kinézetről is írjak egy keveset. Leginkább a narancsos színek dominálnak, az egész dizit pedig Emma 2009-es Vs. magazin fotósorozatából készítettem, melyet még Ellen von Unwerth fotózott a meseszép színésznőről. A cseréket átnéztem, van még 2 üres hely, melyre lehet jelentkezni.

Egyelőre ennyi lenne, remélem a kinézet elnyeri a tetszéseteket, melyről véleményeiteket a chatbe várom, ahogy mindig. 🙂

icon-clock-o
2021.05.05.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Oldal
Sziasztok! El sem hiszem, hogy eljutottam idáig az EmWatsonStar életében, de ahogy a címben is olvashatjátok, igen, 13 éves lett!!!

2008 május 5-én nyitottam meg, először még az eoldal.hu-n működött, aztán mivel sokkal színvonalasabbat szerettem volna, azév decemberében átköltöztettem a freewebre, majd 2010 májusától 2015.03.15-ig az atw.hu-n folytattam. Sok-sok látogató, és kinézet után, Ördögmanóval átköltöztünk a Flaunt-ra, ahol azóta is töretlenül működik az EWS.

A galériát is igyekszem mindig karban tartani, melyben jelen pillanatban 46.642 db képet tudtok megtekinteni.

Tudom, tudom, a menüket sem ártana már frissíteni, de ahogy sokszor szerkeszteni sincs kedvem, úgy ehhez még annyira sincs. De egyszer mindenképpen meg fogom azokat is csinálni, csak több időt kell rászánnom, mint amennyi jelenleg van.

De hogy ne csak az oldalról írjak, szeretném megköszönni minden látogatómnak, főleg azoknak, akik a kezdetektől vannak velem, hogy mindig itt voltak, mégha a háttérben meghúzódva is, hogy csendesen támogattak. Nélkületek sehol sem lennék az egyszer biztos. Nem tudom meddig fogom még vinni az EWS-t, de még egy jó ideig biztosan. Aztán ki tudja? Még az is lehet, hogy megérjük együtt a 15, és a 20 évet is. 😛

icon-clock-o
2020.12.26.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Oldal
Sziasztok! Az EmWatsonStar Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván minden kedves látogatójának.

icon-clock-o
2020.11.01.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Oldal
Sziasztok! Sajnos Emmáról semmi hír nincs már egy hónapja, mivel nagyon eltűnt a nyaralás óta. Természetesen az oldal nem zár be, csak gondoltam jelzem, hogy mi van most. Természetesen amint lesz valami kedvencünkről már rakom is ki (általában rögtön szokott lenni valami, amikor kiírom ezt a bejegyzést).

Annyi apró hírt találtam róla egyébként, hogy a World’s Most Admired 2020 YouGov listájának női részén Emma 6. helyen végeztt.

icon-clock-o
2020.08.08.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Oldal
Sziasztok! Hosszú idő után úgy gondoltam ideje végre lecserélni az előző kinézetet, az ugyanis január óta fent volt. A mostani ilyen lilás-kékes lett, és Emma 2013-as W magazin fotósorozatából készítettem. Bevallom sokáig ötletem sem volt milyet szeretnék, aztán tegnap este végre ihletet kaptam, és íme a végeredmény.

A cseréket is átnéztem, így jelenleg van 2 üres hely, ahová lehet jelentkezni. A menüket hamarosan nekiállok frissíteni, mert szerintem van mivel.

Frissítések aszerint lesznek, hogy Emma milyen gyakorisággal jelenik meg, illetve egyéb hírek milyen sűrűn jelennek meg róla.

Véleményeiteket az üzenőfalra várom, ahogy mindig. 🙂

icon-clock-o
2020.01.18.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Közösségi oldal, Oldal
Sziasztok! Mint látjátok megújult az oldal kinézete. Az előző augusztus óta volt már fent, és úgy éreztem eljött az ideje a változásnak. A mostani Emma tavalyi Vogue UK fotósorozatából készült. Igyekeztem színesre csinálni ezt is, nem akartam valami téliesen lehangolt kinézetet összedobni. A cseréket átnéztem, így 5 hely üresen áll, ahová lehet jelentkezni, természetesen a feltételek elolvasása után. Véleményeiteket az üzenőfalra várom!

Emma 3 napja két bejegyzést is közzétett instagramon, ám csak az egyik képet tettem fel a galériába, melyen ő van. A másik képen a Kisasszonyok rendezője, Greta Gerwig látható, az hozzá írt bejegyzésben pedig az Oscar jelölésről ír, míg a másikban a @thredUP-ról. Mindkettőt megpróbáltam lefordítani.
null null null null null
Grétától ❤️: „Nagyon boldog vagyok – köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm (ez hat!) az Akadémiának. A Kisasszonyok című film több mint harminc éve készült el, az első alkalommal, amikor Louisa May Alcott és Jo March átjutott az időben és a térben, és arra késztetett minket, hogy író és alkotó lehetek. Minden egyes ember, aki ezen a filmen dolgozott, beletette a szívét és lelkét, és mindannyian hálásak vagyunk az Akadémiának, hogy elismerte a kollektív erőfeszítést. Olyan személyesen büszke vagyok mindenkire, aki a filmen dolgozott, és mindannyian örülünk. Néhány nevet ki kell mondanom emelnem, mert annyira izgatott vagyok érte – filmkészítő partner/varázsló/zseni Saoirse Ronan, te vagy az inspirációm és az őszinteségem és a társkapitányom, mindig, a kislányom, a szupersztár Florence Pugh, az álmaink Marmee, Laura Dern (wot! Házasság története!!), gyönyörűen tehetséges és nevetségesen intelligens Emma Watson, a ragyogó ragyogó lélek és az élet erő Eliza Scanlen, Meryl királynő, valamint az ötödik March nővér és az egész hercege Timothee Chalamet. Azok a férfiak, akik, ahogyan Louisa mondják, „érdemessé teszik a lovagi szerepet”, Chris Cooper, Tracy Letts, James Norton, Bob Odenkirk és Louis Garrel. Jacqueline Durran jelmezei, Jess Gonchor szettjei és Alexandre Desplat zenéje – ők ilyen hihetetlen ajándékokat adtak nekem, és a film minden egyes kerete tele van készségükkel, munkájukkal és gondjukkal. Amy Pascal, nincs elég szavam, de tudod, mi van a szívemben. Mindenki a Sony-n és a Columbia Pictures-nál, főleg Tom Rothman-nak, a kedvenc sparring partnernek és fáradhatatlan bajnoknak. A film írása és rendezése megtiszteltetés volt, és a közönséggel való megosztás volt a legőszintébb melegítő utazás. Remélem, a Kisasszonyok a lányok és a nők újabb generációja számára csinálják, amit értem tett: tüzet gyújtott a könyv írására, a film készítésére, a vers eléneklésére. Mindannyian kisasszonyok és férfiak, köszönöm az Akadémiának. ”

Szekrényeink sokkal jobban befolyásolják a bolygót és az éghajlatot, mint gondolnád, ezért büszke vagyok arra, hogy a @thredUP-val együttműködve elindítom új Fashion Footprint Calculator-t (link in bio!) Könnyen használható eszközt készítettek, és izgatottan segíti az embereket a szekrények szén-dioxid-hatásának felfedezésében, és megteheti az Ön lépéseit divatlábnyomainak megkönnyítésére. Meg fogják mondani, milyen divatlábnyoma egyenértékű számos repüléssel, pontosan hány kiló szén-dioxidot termel, és hogy viteldíjat fizet egy átlagos fogyasztóhoz képest. A nagy változások, például az új vásárlás helyett a takarékoskodás, a fenntartható márkák támogatása és a ruhák légszárítása, Hatalmas változást hozhatnak. A @goodonyou_app barátaim szintén szerepelnek a kvíz végén található könyvtárban, ahol további információkat szerezhet divatválasztásainak hatásairól. Továbbá, ha nem ismered a @thredUP-t, ők az egyik kedvenc online takarékossági áruházam. Hihetetlenül könnyű bármilyen márkanév és stílus megtalálása, akár 90%-kal olcsóbb áron, a fő utcai márkáktól a kedvenc tervezőimig. Szeretem küldetésüket, amely arra ösztönzik bennünket, hogy először gondolkozzunk másodszor és hozzon létre egy kör alakú divatot. (P.S. jelenleg csak az Egyesült Államokba és Kanadába szállítják, de a kalkulátor mindenki számára elérhető!) Tudja meg divatjainak lábnyomát az életrajzaimban található linkre kattintva, vagy a thredup.com/quiz címre kattintva változtassa meg a bolygót! #fashionfootprint ❤️🌸👗

icon-clock-o
2019.08.23.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Oldal

Sziasztok! Pár nappal ezelőtt, aki erre járt, észre vehette, hogy az oldal kinézete megújult. Az előző nem sokáig volt fent, kicsivel több mint 1 hónapig, de nem igazán voltam kibékülve vele, ezért készítettem egy másikat. Ez Emma 2012-es Alexi Lubomirski által készített fotósorozatából készült, és sokkal színesebb lett, mint az előző. Az uralkodó színek ezúttal a rózsaszín, lila és sárga. A cseréket átnéztem, ismét van olyan, aki lekerült, mert már jó ideje nem foglalkozott az oldalával. Fontos megjegyeznem, hogy CSAK olyan oldalak jelentkezzenek cserének, akiknek az oldala legalább 1 hónapos legyen, hetente 2-3 friss legyen, stb. De ezeket az Oldal infó menüben is megtaláljátok. Emellett még érdemes betekinteni a galériába, mert ott megújult a kinézet, ugyanis az előző borzalmas volt szerintem. A kinézettel kapcsolatos véleményeiteket az üzenőfalra várom. 🙂

Emma még aug. 2-án Bostonban járt a Ben&Jerry’s-nél egy barátnőjével, melyről sajnos egy képet kaptunk csak.

null null null null null


icon-clock-o
2019.07.07.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Oldal

Sziasztok! Ahogy azt tegnap írtam a mai napon felkerült a legújabb kinézet, melyet most én készítettem, és Linda sablonját használtam alapnak. Az előző, ami katie munkája volt, február óta volt fent, és nagyon szerettem, de már megérett az oldal a változásra. A mostani kinézet Emma 2009-es Elle UK fotósorozatából készült, próbáltam az évszakhoz igazítani (hellyel-közzel sikerült is szerintem). A cserék átnézésre kerültek, van aki sajnos lekerült, így felszabadult még pár hely. Véleményeiteket a chatbe várom!

Már rég kaptunk fotókat a 2014-es Elle UK fotósorozathoz (mivel leginkább a másikhoz szoktunk), így most 4 db fekete-fehér, feliratos képet tekinthettek meg a galériában.

null null null null null

És ne feledjétek, 26-án érkezik a Kisasszonyok első rövid előzetese!


icon-clock-o
2019.05.05.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Magazinok, Oldal

Sziasztok! El sem hiszem, hogy majdnem elfelejtettem, de ma van az oldal 11. születésnapja. 2008. május 5-én nyitottam meg az EmWatsonStart, de akkor még egy nagyon kezdetleges formában működött. Utána az atw.hu platformján üzemelt egészen 2015. március 15-ig, ahová Ördögmanó segítségével átköltött az oldal a Flaunt.nu-ra. Az oldal azóta töretlenül működik, és már meg sem tudom számolni mennyi kinézetcsere volt rajta. Ha a Flaunt statisztikái nem csalnak, akkor eddig 55.000-en látogattatok el az EWS-re, hogy értesüljetek Emma Watsonról (bár ez kicsit fura, mert az oldal számlálója szerint már 89.000-en voltatok erre :/). Mindenesetre köszönöm, hogy életben tartjátok az oldalt, mert nélkületek már lehet nem lenne. 🙂

null

Emma két magazin címlapján is szerepel, sajnos nem új fotókkal, ezek pedig a török Psychologies, és a lengyel Wysokie Obcasy.

null null null null null