2021/09/17 Fotók, Szépség és a szörnyeteg képek, lesifotó
2021/09/10 Régi/új Elle US fotók
2021/09/03 Chelsea-ban
E_VKEV-WUAE5dDe.jpg
005~81.jpg
006~72.jpg
007~67.jpg
008~61.jpg
004~85.jpg
001~117.jpg
002~97.jpg
003~92.jpg
005~80.jpg
008~60.jpg
006~71.jpg
icon-clock-o
2021.09.17.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Beauty and the beast, Candid, Fotósorozat, Közösségi oldal
Sziasztok! Emmáról újabb 4 db fotó került elő a 2014-es Elle US fotósorozathoz.
null null null null null
Ezenkívül a Szépség és a szörnyeteghez is megjelent 8 db promóciós fotó.
null null null null null
Továbbá egy szemfüles rajongónak sikerült Izlandon kiszúrnia Emmát, viszont azt nem tudni, hogy a kép júliusban vagy augusztusban készült e.
null null null null null

icon-clock-o
2021.09.10.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat
Sziasztok! Emma körül ismét csendesebb minden, ám megjelent róla 4 db új fotó a 2014-es Elle US fotósorozathoz, így már 168 db képet tekinthettek meg ebből a fotósorozatból.
null null null null null

icon-clock-o
2021.06.25.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Oldal
Sziasztok! Ne haragudjatok amiért így eltűntem, de az oldal domain címét intéztem, melyet a héten sikerült beállítani. Úgy éreztem, hogy 13 év után megérdemli az EmWatsonStar, hogy ne teljesen a Flaunt-on legyen, így lett emwatsonstar.hu. Megkérném minden cserémet, de írni is fogok nekik, hogy írják át a korábbi url címet erre. Természetesen az oldalon lévő összes linket át fogom én is írni erre az újra, hogy minden gond nélkül elérhető legyen számotokra. 🙂

Emma sajnos eltűnt, most csak egy új 2015-ös Vogue Italia fotót hoztam róla, melyet maga Vincent Peters osztott meg közösségi oldalán.
null null null null null

icon-clock-o
2021.03.29.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Cikkek/Scannek, Fotósorozat
Sziasztok! Emmát és párját még 7-én kapták lencsevégre egy étteremben, melyet egy szemfüles rajongónak köszönhetünk. Ezenkívül egy új fotó is megjelent a 2015-ös Vogue Italia fotósorozathoz.
null null null null null
Illetve két cikket is hoztam nektek.
Emma Watson új frizurája a tavasz egyik kedvence lehet: ha meglátod, neked is megjön a kedved hozzá

A Harry Potter sztárja a tavaszt már megújult külsővel indítja!

Az elmúlt évek során Emma Watson viszonylag gyakran változtatta meg éppen aktuális frizuráját. Volt, hogy a baby bangs frufruval próbálkozott, olyan is, hogy hosszúra növesztette haját, arra pedig mind emlékszünk, amikor úgy döntött, hogy rövid pixie-re vágja tincseit. Mi mindet imádtuk rajta!

Most pedig kiderült, hogy Emma Watson ismét kísérletezett egy kicsit, és új frizurát próbált ki magán. A színésznőt egy ideje már hosszabb hajjal láthattuk, ám a választása most egy tavasziasabb fazonra esett: ez az egyenletes hosszúságú, állig érő bob! Ez már csak azért is izgalmas, mert az utóbbi években inkább az A-vonalú fazon aratott nagy sikert, míg a klasszikusabb bob háttérbe szorult.

Emma Watson mindig is nagy rajongója volt a bobnak, ami nem csoda, hiszen nem csak csodásan áll neki, de ez a frizura minden tavasz legnagyobb slágere!

Forrás: @


Seth Rogen felidézte azt az incidenst, amikor Emma Watson elviharzott az Itt a vége forgatásáról, mert túl sok volt neki, amit ott látott

A 2010-es évek eleji világvége-hangulatot sok film meglovagolta, így nemcsak katasztrófafilmek, hanem vígjátékok is készültek a témában, melyek közül az egyik legismertebb az Itt a vége. Ebben a szereplők lényegében önmaguk egy sokkal bunkóbb verzióját játsszák (legalábbis nagyon reméljük), a történet pedig annyi, hogy a hat főből álló csapat James Franco házában ragad, miután a város lényegében elpusztul a beköszöntő apokalipszis miatt.

Fricska Hollywoodnak, bemutatás a jó ízlésnek, füves és fingós poénok, rengeteg cameoszereplő. Nagyjából ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a filmet, melyben többek között Emma Watson is feltűnik, aki egy félreértés miatt rendesen keresztbe tesz a főszereplőknek, akik tényleg csak segíteni szeretnének neki…

A filmben íróként és rendezőként is közreműködő Seth Rogen most felidézte, hogy a Harry Potter-filmek színésznője annak idején annyira kiborult az egyik jeleneten, melyen Channing Tatum társaságában ő is szerepelt volna, hogy elviharzott a forgatásról:

“Mármint, nem filózok ezen, hogy ‘Hogy merte ezt megcsinálni, tudod?’ Úgy gondolom, hogy néha az, amit olvasunk, nem pont úgy áll össze a fejünkben, ahogy aztán a való világban megvalósul [utalva ezzel arra, hogy a forgatókönyvben is le volt írva az érintett jelenet]. De ez nem vetett véget a köztünk lévő jó viszonynak. Másnap odajött elköszönni, a film népszerűsítéséből is kivette a részét. Nem neheztelünk egymásra, és nem is lehetnék boldogabb attól, amilyen végül a film lett.”

Rogen azt is hozzátette, hogy Watsonnak valószínűleg igaza volt, mivel szerinte is viccesebb lett az a változat, melyet végül a filmben is láthattunk a jelenetből. És ha a filmben látott képsorok, melyeken Channing Tatumöt Danny McBride egy láncon, mexikói pankrátormaszkban tartja szexrabszolgaként a visszafogott verzió, akkor még talán érthető is, hogy Emma Watson kicsit besokallt…

Forrás: @


icon-clock-o
2021.01.25.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal
Sziasztok! Először is elnézéseteket kérem, amiért nem hoztam a frisseket, csak gond volt a galériával, és mostanra oldódott meg. Emmáról újabb fotókat kaptunk a 2014-es Elle UK fotósorozathoz melyet Kerry Hallihankészített a csodaszép színésznőről.
null null null null null
Továbbá olyan social média képeket hoztam, melyeken Emma épp ruhákat próbál egy-egy eseményre. Némelyiket elnézve, sajnálom, hogy nem viselte nyilvánosan, mert gyönyörű lett volna benne, ráadásul a legtöbb színes. Valamint mostohatesójával, Tobey-van is készültek róla képek, sajnos még tavaly februárban.
null null null null null

icon-clock-o
2021.01.09.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal
Sziasztok! Emmáról végre jelentek meg friss hírek, ám sajnos egyik sem tavalyi, vagy idei. Megjelent egy rajongó által készített kép, mely még 2007. október 29-én készült.
null null null null null
Aztán kaptunk a 2014-es és a 2016-os Andrea Carter-Bowman fotósorozatokhoz újabb fotókat kaptunk, illetve a 2015-ös Vogue Italia fotósorozathoz is megjelent egy eddig nem látott kép.
null null null null null

icon-clock-o
2020.07.12.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Fotósorozat
Sziasztok! 3 db HQ méretű, felirat nélküli fotót kaptunk Emma tavalyi Vogue UK fotósorozatához (ezeket láthattuk már).
null null null null null
Tegnap napközben pedig vásárlás után kapták le kedvencünket, amint kilép az észak londoni Tallulah Lingerie-ből. Fehér pólót, fekete nadrágot, és krémszínű kabátot viselt, lábán pedig tornacipőt. Látszik, hogy komolyan gondolja a maszk hordást is, mert egy virágmintás maszkkal a kezében kapták le. Láthatóan jó kedve volt. Jó lenne már többször látni Emmát, de ahogy ismerjük már, nem nagyon szeret a nyilvánosság előtt mutatkozni.
null null null null null

icon-clock-o
2020.07.11.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal
Sziasztok! Emmáról 1 db eddig nem látott új fotót kaptunk a 2015-ös Vogue Italia fotósorozathoz, melyet Vincent Peters készített. Illetve egy rajongó TikTokon osztott meg egy Harry Potteres videót, melyben Emmáról egy 1995-ben készült képet is megmutatott.
null null null null null

icon-clock-o
2020.04.30.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Fotósorozat
Sziasztok! Emmáról továbbra sem sok hír van, jelenleg is karanténban tartózkodik, és személyes képeket nem oszt meg magáról. Ehelyett kaptunk egy 2014-es Sunday Times Style fotót, melyet még Ellen Von Unwerth készített.
null null null null null
Illetve végre fény derült Emma pasijának kilétére, melyről egy cikket osztanék meg veletek.
Fél év kellett hozzá, hogy lelepleződjön Emma Watson szerelme

Tavaly ősszel látták új kedvesével, de eddig nem lehetett tudni a kilétét.

Még 2019 októberében kapták lencsevégre a Harry Potter gyönyörű színésznőjét, Emma Watsont egy titokzatos idegennel csókolózás közben. Persze a bulvárlapok kopóként szimatoltak azután, ki lehet az a jóképű valaki, aki meghódította az “okos kis boszorkány” szívét, a férfi kilétére azonban csak most sikerült rájönni.A Dailymail információi szerint Emma pasija, bizonyos Leo Alexandar Robinton, aki a lesifotók után törölte magát minden közösségi oldalról, hogy megóvhassa kapcsolatát a színésznővel.

Leóra amerikai üzletemberként hivatkozik a lap, aki tavaly nyáron még egy kannabiszt legálisan árusító cégnél volt alkalmazásban.

Ezenkívül a férfinak van egy igen sikeres testvére, Daisy Robtinon, aki három éve molekuláris biológusként felkerült a Forbes magazin legbefolyásosabb 30 alatti tudósok listájára. Daisy saját Instagram oldalán több fotót is találni Leoról, innen sikerülhetett beazonosítani.

Forrás: @

icon-clock-o
2020.04.14.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat
Sziasztok! Kedvencünről nem sok hír van mostanában, ám most megjelent jó pár új fotó (sajnos felirattal) a még 2014-ben Andrea Carter-Bowman által készített fotósorozathoz.
null null null null null