2021/09/17 Fotók, Szépség és a szörnyeteg képek, lesifotó
2021/09/10 Régi/új Elle US fotók
2021/09/03 Chelsea-ban
E_VKEV-WUAE5dDe.jpg
005~81.jpg
006~72.jpg
007~67.jpg
008~61.jpg
004~85.jpg
001~117.jpg
002~97.jpg
003~92.jpg
005~80.jpg
008~60.jpg
006~71.jpg
icon-clock-o
2021.04.15.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események
Sziasztok! Ezúton is szeretnék nagyon boldog 31. születésnapot kívánni, ami kedvenc, francia-angol származású színésznőnknek, Emma Watsonnak. 10 éves volt, amikor beválogatták a Harry Potter filmekbe, Hermione Granger szerepére, melyet a film végéig alakított. Közben még számos másik filmben láthattuk, de a legemlékezetesebb szerepe még a 2017-es Szépség és a szörnyeteg beli Belle. Utoljára a 2019-es Kisasszonyokban láthattuk, de bízzunk benne, hogy nem ez volt az utolsó filmje. 2014 óta az ENSZ nagykövete, melynek berkein belül létrehozta a HeForShe kampányt. Több sikertelen kapcsolat után, most az amerikai Leo Robintonnal jár, akivel a pletykák szerint el is jegyezték egymást.
null

icon-clock-o
2020.12.31.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események
Sziasztok! Az EmWatsonStar Boldog Új Esztendőt kíván minden kedves látogatójának.

Emmával sajnos az idén nem történt semmi, nem jelent meg semmilyen hivatalos eseményen, illetve közösségi oldalain sem volt a legaktívabbnak mondható. Bízom benne, hogy ez jövőre változni fog, és végre filmszerepet is fog kapni.

icon-clock-o
2020.05.23.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események
Sziasztok! Emma már nagyon régen nem jelentkezett, emiatt sajnos én sem, mert nincs hír róla. Most is csak annyit találtam, hogy július 9-én lesz egy Dear NHS nevű esemény, melyen olyan ismert emberek fognak megjelenni, mint Miranda Hart, Dermot O’Leary, Malala, Jamie Oliver, Ed Sheeran, David Tennant, Julie Walters, Emma Watson, és Malala.
Remélem hamarosan jelentkezik Emma, instán legalább is egy új képpel.

icon-clock-o
2020.04.15.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események
Sziasztok! Emma a mai napon töltötte be 30. születésnapját, melyről egy új képet osztott meg velünk egy aprócska üzenettel.
null null null null null
Azta. 30! Milyen kaland volt…. Te, odakint – és támogatsz engem – köszönöm. Köszönöm mindenki kedvességét. Köszönöm, hogy mögöttem vagy.❤️
Illetve hoztam róla néhány érdekességet is.
AZ OSZTÁLY STRÉBERÉBŐL HOLLYWOOD EMINENSE – EMMA WATSON 30 ÉVES

Kiskorától kezdve színésznő szeretett volna lenni, és kilencéves korában már a mély vízben találta magát: 2001-től tíz éven át alakította élete első, és karrierje eddigi legmeghatározóbb szerepét, a Harry Potter-széria legokosabb boszorkánytanoncát, Hermione Grangert. Emma Watsonnak csont nélkül sikerült az, ami sok gyerekszínészből lett hollywoodi sztárkollégájának nem, vagy csak nagyon nehezen: minden különösebb botrány nélkül kilépett a skatulyából, és saját tehetsége jogán ünnepelt színésznővé vált. A mindemellett elkötelezett fenntartható divat- és nőjogi aktivista ma harmincéves.

Kilépni a skatulyából úgy, hogy végig benne maradsz

Gyerekszínésznek lenni a nyilvánvaló előnyök mellett sosem volt hálás feladat: sokan nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött hírnévvel, azzal, hogy mindenki rájuk figyel, és míg az iskolatársaiknak „kijutott” a normális gyerekkorból, nekik a kamaszkort is kamerák kereszttüzében kellett megélniük, hogy aztán öntudatra ébredve megpróbálják megtalálni magukat a hírnév és az ikonikus szerep mögött.

Óriási feladat ez, amit nem sikerül mindenkinek nehézségek nélkül megugrania, sőt, egyesek bele is buknak – gondoljunk például Lindsay Lohanre. De még a Harry Potter háza táján is volt, aki küzdött ezzel a kihívással – a Harryt alakító színész, Daniel Radcliffe például egy időre alkoholista lett, amiből azóta sikeresen kijött. Minden bizonnyal személyiség és alkat kérdése is, hogy ki hogyan birkózik meg ezzel a teherrel, mindenesetre Emma Watsonnak sikerült, méghozzá úgy, hogy kétségbeesett vergődés helyett inkább úszott az árral.

„Sokáig próbáltam azt mondani, hogy nem vagyok olyan, mint Hermione, hogy engem érdekel a divat, és sokkal menőbb vagyok nála. Aztán eljött az a pont, amikor beláttam, ennek nincs értelme, hiszen a nyilvánvaló különb – nyilatkozta 2016-ban a Paper Magazine-nak, ezzel a beismeréssel pedig végleg maga mögött hagyta a roxforti boszorkány szerepét. Az emberek egyszer és mindenkorra megértették: ugyan hasonlít rá, de ő nem Hermione Granger. Így mind a közönség, mind Emma túlléphetett a karakter árnyékán.

„Az emberek nem értik, miért akarok iskolába járni”

Hogy mekkora az átfedés a karakter és megformálója között, semmi nem mutathatja jobban, minthogy Emma az elmúlt évtized egyik legsikeresebb filmsorozatában játszott, majd dolga végeztével visszaült az iskolapadba. Az álomgyárban bevett szokás, hogy a hőn áhított sikeres karrierért a színészek otthagyják az iskolát, de Emma nem tartozik közéjük.

„Az emberek nem értik, hogy miért nem akarok csak színész lenni. Az igazság az, hogy az iskolának köszönhetően kapcsolatban tudok maradni a barátaimmal és a valósággal.”

Így hát 2014-ben – néhány kényszerpihenőt beiktatva a filmes munkái miatt – angol irodalomból szerzett diplomát a Brown Egyetemen.

De nemcsak a saját tanulmányai mellett állt ki, hanem többek között Zambiában és Bangladesben is segítette a nők oktatásának ügyét.

Harc a fenntartható divatért – mielőtt még menő lett volna

Emma Watson már azelőtt a fenntartható öltözködés mellett tette le a voksát, mielőtt a közösségi médiát elárasztották volna a tudatos divatot hirdető hashtagek. Modellmunkái mellett ugyanis 2009-ben a People Tree divatmárka tanácsadója lett, és a fenntarthatóság jegyében közreműködött a tavaszi és az őszi kollekció megtervezésében. Úgy véli, a divattervezés humanitárius és környezetvédő kérdéseket is felvet, ebben pedig igyekszik a helyes utat képviselni.

„A feminizmus nem férfigyűlölet!”

Watson nem csupán tehetséges színésznő, hanem Hollywood egyik legelkötelezettebb nőjogi aktivistája is. 2014-ben a UN Women nevű, nemek közötti egyenlőségért küzdő szervezet jószolgálati nagykövete lett, majd ez év szeptemberében a HeForShe nőjogi kampány arcaként az ENSZ New York-i székhelyén lehengerlő beszédet tartott. Elmondta, hogy már gyerekkora óta foglalkoztatja a nemek közötti egyenlőség kérdése, és a feminizmus nem szinonimája a férfigyűlöletnek, ahogy sokan gondolják.

Elkötelezett feministának vallja magát, és azon dolgozik, hogy a fogalom pozitív üzenetet hordozzon az emberek számára. Hitvallása: a feminizmus alapja az, hogy a nőknek legyen választása: dönthessenek a saját életükről úgy, hogy amiatt ne érje őket megbélyegzés.

Filmes szerepeinek kiválasztása is tükrözi ezt az attitűdöt. A szépség és a szörnyeteg Belljének megformálása mellett legutóbbi alakítása is ezt képviselte: az Oscar-díjas Kisasszonyokban a főszereplő, a makacs és a társadalmi kötelezettségeket elvető Jo testvérét, Meget alakítja, aki úgy dönt, húgával ellentétben ő feleség és anya szeretne lenni. Emma számára épp ez az igazi feminizmus: a döntéshez való jog, hogy egy nő azt kezdhessen az életével, amit szeretne. Számára Meg ugyanannyira feminista, mint Jo.

Ugyan a mindent átütő, Hermione-t feledtető nagy szerepére még várnia kell, Emma Watson kétségkívül tehetséges színésznő, aki nem átallta felrúgni az ünnepelt sztár konvencióit, hogy saját útját járva az a nő lehessen, aki mindig is szeretett volna lenni: a tanulmányaiban és munkájában is sikeres ember, akinek van választása. Isten éltesse sokáig!

Forrás: @

icon-clock-o
2020.02.01.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Események
Sziasztok! Még tavaly december 16-án Emma megjelent egy rajongói találkozón a Make A Wish Fondation-ön, melyről 3 db képet kaptunk. Kedvencünk nagyon csinos volt, ahogy mindig, bár leginkább csak deréktól felfelé lehet őt látni a képeken.
null null null null null
Most csütörtökön este pedig Londonban a C étteremből való távozáskor kapták őt lencsevégre. Hogy kivel, és milyen okból vacsorázott ott, nem tudni sajnos.
null null null null null
Aztán felröppent egy olyan hír, hogy rebootot szeretnének a Karib-tenger kalózaiból, melyben az egyik női főszereplő talán Emma Watson lenne. A férfi főszereplőt pedig elképzelhető, hogy Zac Efron alakítaná. Ti mit szólnátok ehhez? Én bevallom örülnék neki, ha belendülne Emma filmes karrierje, mert a Harry Potter óta nem igazán volt olyan szerepe, amivel még inkább elmerülhetett volna a filmiparban. És ne feledjétek már a mozikban a Kisasszonyok. Aki úgy érzi, hogy megosztaná a véleményét a filmmel kapcsolatban, küldje el e-mailben.

icon-clock-o
2019.12.19.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események, Harry Potter
Sziasztok! Néhány Harry Potter sztár, Emma, Tom Felton, Evanna Lynch, Bonnie Wright, és Matthew Lewis egy karácsonyi ünnepségen vettek részt, melyről 3 db képet is megosztottak velünk. Kedvencünk nagyon csinos volt, mint mindig.
null null null null null

icon-clock-o
2019.12.09.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események, Fotósorozat, Közösségi oldal, Little Women, Videók
Sziasztok! Tegnap rendezték meg a Kisasszonyok New York-i premierjét, melyen nagy örömünkre Emma is megjelent, és egy mesés, fekete színű Balenciaga ruhát viselt a 2020-as tavaszi kollekcióból. A haját feltűzték, a sminkje pedig kicsit erősebb lett. 161 db kép került fel róla a galériába. A premier után természetesen after partija is volt a filmnek, ezen is ott volt kedvencünk, ahol egy fehér, csipkés blúzt, és fekete nadrágot viselt. Haját kiengedte, a sminkje pedig üde, és fiatalos lett. Erről 6 dg képet kaptunk.
null null null null null
null null null null null
A Kisasszonyokhoz kaptunk 4 db bts képet, és 2 videót is.
null null null null null
10 db új fotó jelent meg Emmáról a 2020-as Pirelli naptárhoz, melyek közül némelyik eléggé elvontra sikeredett.
null null null null null
December 4-én Emma Kaliforniában meginterjúvolta Rebecca Solnit írót az OSS keretein belül, ahol a Kisasszonyok is szóba került. Természetesen az interjút is megtekinthetitek.
null null null null null
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rebecca Solnit and I talk @littlewomenmovie 🌸💕

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés,


icon-clock-o
2019.11.20.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események, Fotósorozat, Little Women, Magazinok, Videók
Sziasztok! Emma 12-én mint moderátor megjelent Stephen Chbosky legújabb könyvének bemutatóján, melyről sajnos csak 1 db képet kaptunk, ám azon is látni, hogy kedvencünk nagyon csinos volt. Aztán megjelent a belga Télépro magazin november 23-29-i száma, melynek címlapján egy régebbi fotó látható. Megkaptuk a Vogue UK magazin címlapján szereplő fotót is felirat mentesen. Illetve kaptunk 2 db posztert a Kisasszonyokhoz is.
null null null null null
Illetve néhány videó is megjelent a Kisasszonyokhoz, melynek hazai bemutatója nem az idén karácsonykor lesz, hanem 2020. január 30-án, a film premierjei pedig a következő képpen alakulnak:
– december 7. New York – december 12. Párizs – december 16. Los Angeles
Hogy Emma ott lesz e valamelyiken, vagy mindegyiken, azt egyelőre nem tudni.

icon-clock-o
2019.10.20.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események, Közösségi oldal
Sziasztok! Kaptunk egy 2018-as még Wimbledonban készült képet Emmáról Luke Evans-szel, melyen szerintem nagyon aranyosak. Valamint kedvencünk visszatért Londonba, ugyanis az Egy különc srác feljegyzései írójával, Stephen Chbosky-val 17-én a Tina The Musicalt nézték meg.
null null null null null
Szomorú hír, hogy Emma egyelőre nem vesz részt semmilyen Kisasszonyokat promótáló eseményen, még azt sem tudni, hogy a promóciós körúton megjelenik e majd. Én bízom benne, hogy idővel ő is jelen lesz a fontosabb eseményeken, hisz már rég láthattuk őt premieren, és egyéb hivatalosabb eseményen.

icon-clock-o
2019.09.06.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események, Fotósorozat
Sziasztok! Szomorú hírrel érkeztem, ugyanis szeptember 3-án elhunyt Peter Lindbergh. Emma 2017-ben az Interview magazin kapcsán dolgozott vele először, majd tavaly a Vogue Australia kapcsán, melyhez remek fotókat készített a híres fotóművész. Természetesen kedvencünk is megemlékezett róla, és néhány képet is megosztott.

Támogatta az álmomat, hogy a Vogue magazinban maradéktalanul és etikus módon éljek, amikor az nem volt „hűvös”, és, mondtam, soha nem lehetett „elegánsnak” tekinteni. Olyan kedves ember volt. Éreztem magam, amikor elkészítette a képet (ez nem sok minden történik). Gyönyörűnek éreztem magam. Hiányzol már Peter. @vogueaustralia @edwinamccann @therealpeterlindbergh – Saját fordítás!

null null null null null