icon-clock-o
2022.10.14.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Események, Prada
Sziasztok! Tegnap került megrendezésre Londonban a Prada Paradoxe Fragrance Launch Party-ja, melyen Emma is megjelent, hisz ő a kampány arca. Nagyon vagány és szexi volt a megjelenése, csak bízom benne, hogy a vállig érő haját egy paróka alá rejtette, ahogy a reklámvideó forgatásakor is. Emellett egy fekete csipkés ruhát viselt fehér blúzzal és szürke blézerrel, a lábán szürke zoknival és magas sarkú, fekete szandállal. Olyan hírességek jelentek még meg az eseményen, mint a Sárkányok házából ismert Milly Alcock, vagy Ncuti Gatwa, Little Simz, Charithra Chandran, Priya Ragu, Sheila Atim, Richie Shazam, és Will Poulter.
November 17-én Emma Watson részt vesz egy jótékonysági Pickleball versenyen! Fogalmam sem volt, mi ez, de úgy tűnik, ez egy ütősport, amely a tenisz, a tollaslabda és az asztalitenisz technikáit és szabályait idézi. A részt vevőkről egy kis összeállítást itt láthattok.

A nap végére pedig egy szomorú hírrel érkeztem, méghozzá a Harry Potterben megismert Rubeus Hagridot alakító Robbie Coltraine a mai napon, 72. éves korában elhunyt. Nem derült ki, mi okozta a színész halálát, kizárólag annyit árult el a 40 éves Wright (a színész ügynöke), hogy Coltrane családja – húga, két gyermeke és azok édesanyja – megköszönte a larberti Forth Valley Royal kórház szakembereinek munkáját.

A skót származású Coltrane 1950. március 8-án született, legfontosabb filmjeiként a 8 Harry Potter mozit és 2 James Bond filmet tartanak számon. 1979-ben kezdődött pályafutása, az IMDb szerint egészen 2020-ig volt aktív, 3 éve pedig elnyerte a British Academy Television Awards díját a Cracker című filmben nyújtott alakításáért.

J. K. Rowling, a Harry Potter könyvek írója a Twitteren, egy közös fotóval emlékezett meg a színészről, akit búcsúsoraiban páratlan tehetségnek nevezett: „Elképesztően tehetséges volt, én pedig nagyon szerencsés, hogy ismerhettem, dolgozhattam, nevethettem vele. Legmélyebb részvétem a családnak, és mindenek előtt a gyermekeinek” – fogalmazott az írónő.

De nemcsak az írónő, hanem számos színész megemlékezett róla, köztük Emma is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük