icon-clock-o
2022.08.18.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozatok, Prada, Videó
Sziasztok! A mai napon újabb képeket, és sneak peak videókat kaptunk a Prada Beauty jóvoltából. Maga Emma is írt nekünk üzenetet, interjút adott a WWD-nek, illetve a Prada Beauty és a Prada is megszólalt ezzel kapcsolatban. Igyekeztem lefordítani nektek, lejjebb olvashatjátok.
Emma exkluzív interjút készített a WWD-vel:

„Szerintem fergeteges volt, hogy a Prada hozzám jött ezzel a projekttel. Körülbelül akkoriban döntöttem el a szívemben és a fejemben, hogy rendezni akarok valamit. Paradoxon találtam a női lét fogalmát. Annyira érdekes. Valami nagyon megragadt bennem, amikor elküldték az illat ötletét, hogy a Prada az upstream narratívákról szól. És azonnal rádöbbentem: „Úristen, ez vagyok én, így érzem magam.” Úgy érzem, Mindig az áramlat ellen futok. Nagyon kíváncsi vagyok, próbálok szabadgondolkodó lenni, amennyire csak lehet, tekintettel a társadalom korlátaira és a rendszerre, amelyben élünk. Felkeltette a figyelmemet. Nagyon akartam részese lenni valaminek, ami több erőt, szabadságot, hatalmat és önbizalmat ad a nőknek. Ezt érzem, amikor elolvasom a Prada Paradoxon létrejöttének történetét. Azonnal éreztem, hogy mindig is paradox voltam. A Prada Paradoxon adott nekem engedély.”

Watson úgy véli, hét éves kora óta szeretett volna rendezni.

„Nem hiszem, hogy elképzelhetőnek tartottam volna. Senki nem ajánlott fel nekem a rendezői állást. Engedélyt kellett adnom magamnak. Meg kellett kérnem. Imádok történeteket mesélni. Azt hiszem, jó vagyok benne. Azt hiszem, legyen elképzelésed.”

Watson elmagyarázta, hogy a Prada rendezőjeként olyan anyagokat akart találni, amelyek nem untatják, és amiben jól érezte magát, amikor bent él, és naponta intenzíven kutat.

„Ilyen érzésem volt a Prada Paradoxe kapcsán, és a fenntarthatósági szemponttal kombinálva a fantáziámat megmozgatta a lehetőségekkel. Egy olyan céggel együttműködni, mint a Prada és a L’Oréal, nagyon izgalmas az elérendő lehetőségek köre és mértéke. „

Watson szerint Miuccia Prada „történelmileg feltárta a teret a megfogant szépség hagyományos modelljein és archetípusain túl, és azt is, hogy mi számít szépnek. Mindig is ismert volt a nőiességéről, amely megkérdőjelezi a konvenciókat, egyfajta nőiességről, amely nem riad vissza nőiességétől, de sztereotípiákat is megkérdőjelez. Azt hiszem, ez már az illat nevéből, a Prada Paradoxból is nyilvánvaló: hatalmas filozófiai koncepciót választottak és egy illat nevévé teszik.”

Watson az illatot „egy személy, egy lélek tervrajzának tartja. Sokkal inkább érzéki, érzelmi és memóriaalapú. Nem a szépség eléréséről szól, hanem sokkal bensőségesebb és személyesebb. A nő kapcsolatáról szól önmaga.

„Emma Watson volt számunkra a Prada nő legjobb megtestesítője, hiszen színész, aktivista és egyben művész is. Hisszük, hogy tökéletesen megtestesíti a modern nőiséget, és annak kódjait is átírja egy új generáció számára.”

Miután Watsont megkeresték, Andrea szerint kapcsolatba került a nőiesség ezzel az új kifejezésével. A rendezés mellett a reklámban is szerepel – sokrétű karakterének újabb elemét mutatva meg.

„Emma a kampány létrehozásában is mélyen részt vett” – mondta Andrea. A Prada Beauty csapata Miuccia Prada és Raf Simons tervezőkkel is szorosan együttműködött a Prada Paradoxe-n.

A Prada Beautytól:

Emma Watson a Prada Beauty. A múzsánk több, mint egy múzsa. Több, mint egy arc. Több, mint a Prada nő tökéletes megtestesülése. Ő a női modernitás megtestesítője, a női sokdimenziósság ünnepe szerte a világon. Fedezze fel most a Prada Beauty új illatának arcát és szívét. #PradaFragrances #PradaBeauty

A Pradától:

A Prada bejelenti, hogy @emmawatson a Prada Beauty új nagykövete. A brit színész, aktivista és művész egy többdimenziós Prada Woman esszenciáját testesíti meg. Látogassa meg a @PradaBeauty oldalt, ha exkluzív előzeteseket szeretne megtekinteni Emma Watson rendezői debütálásáról. #PradaBeauty #PradaFragrances #Prada #EmmaWatson

Emmától:

Amikor a Prada felkért, hogy legyek az új illatkampányuk arca, megkérdeztem, hogy rendezhetném-e. Hónapokkal később, és megoszthatom mindannyiótokkal a belém vetett hit eredményeit. Alig várom, hogy megosszam ezt a műalkotásomat, és remélem, hogy Ön is annyira élvezi, mint én készítettem. Ezt soha nem tudtam volna megtenni hihetetlen munkatársaim nélkül. Köszönjük idejét, elkötelezettségét, tehetségét és szenvedélyét. A rendezői debütálásom és a Prada legújabb újratölthető illata hamarosan érkezik. x E @pradabeauty #pradabeauty #pradabeautypartner

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük