icon-clock-o
2022.01.14.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Social Média
Sziasztok! Hoztam nektek két cikket, melyet úgy gondoltam meg kell osztanom veletek is. Ahogy azt eddig tudtuk még tavaly átvette Emma instagram oldalát egy civil szervezet, mely fontos tartalmakat osztott meg. Azóta nem tudni, hogy így van e még, mert már ez az üzenet olvasható a bioban: “Megtiszteltetés volt átvenni ezt a fiókot a COP 26-ra (és egy bizonyos találkozóra 😉), ez a fiók most pihen és készül. x” A lényeg, hogy most támadják a színésznőt egy poszt miatt, amit lehet nem is ő rakott ki. Azt nem tudom, hogy mennyiben van befolyása abban, hogy mit tesznek ki helyette.
Áll a bál Emma Watson egy friss posztja miatt

A 31 éves színésznő megkapta, hogy antiszemita, és különben is, mit gondolt.

Emma Watson gyanútlanul kitette egy palesztin emberi jogokat támogató posztot, aminek kapcsán rögtön nekiesett fél Hollywood, hogy ez kimondottan Izrael-ellenes, sőt, antiszemita megnyilvánulás volt.

“A szolidaritás egy ige”- fogalmazott, és egy Sara Ahmed nevű aktivistát idézve kifejtette, hogy nem elég sajnálkozni, tenni is kell az elnyomott emberi jogok védelmében.

“Tíz pont a Griffindélnek antiszemitizmusért” – reagálta Danny Dannon izraeli ENSZ küldött a Twitteren a posztra reagálva. Sayeeda Warsi brit parlamenti képviselő ezzel szemben Watsont védte, mondván semmi rossz nincs abban, bogy sajnálja a palesztin civileket.

Forrás: @


Emma Watson a fél világot magára haragította egy Instagram poszttal

Dagad a botrány Emma Watson körül miután megosztott az Instagramon egy Palesztinát támogató posztot. A Harry Potter sorozat színésznője a posztban a szolidaritás fontosságára hívta fel a figyelmet, ez azonban nem nyerte el mindenki tetszését.

“Tíz pont a Griffindélnek antiszemitizmusért” – írta Danny Dannon izraeli ENSZ küldött a Twitteren a hírhedt posztra reagálva. Dannon és más izraeli közszereplők szerint Emma Watson posztja gyűlöletkeltő és zsidóellenes. A politikus kiírása nem maradt válasz nélkül a másik oldalról sem: a kommentekben többen megvédték a színésznőt , aki szerintük nem a zsidókat támadta, csupán kiállt a palesztinok emberi jogaiért. Közöttük volt Sayeeda Warsi brit parlamenti képviselő is, aki megdöbbentőnek nevezte Dannon szavait.

A 31 éves színésznő már több alkalommal adta át Instagram fiókját különböző aktivista csoportoknak, legutóbb a Cop26 elnevezésű klímavédelmi csúcstalálkozó idején. Ekkor a klímaaktivisták a találkozó eredményeiről és a klímavédelem fontos híreiről posztoltak. Emma Watson Instagram biojában jelenleg is az áll, hogy a fiók egy anonim feminista kollektíva kezében van.

Forrás: @
Erről a posztról van szó egyébként:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük