icon-clock-o
2022.01.13.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Oldal, Social Média
Sziasztok! Ahogy tegnap kijöttek az új fotók Emmáról, már akkor tudtam, hogy ebből kell elkészítenem a következő kinézetét az oldalnak, ami nos, itt is van. Színvilágra nem sokban különbözik az előzőtől, de igyekeztem kicsit még barnásabb színeket használni. A fejlécről lekerültek a legutóbbi bejegyzések, főleg, hogy amióta új tárhelyen van az oldal, a legfrissebb képek kódját sem tudtam kitenni, ennek meg ezen a fejlécen nem találtam helyet, mert az pont jó úgy, ahogy van. A sidebar részen is történt egy-két változás, pl. kikerültek Emma azon filmjei, melyeket ebben a hónapban a tévében láthatunk. A galériába is folyamatosan töltöm fel a képeket, így már lassan 12.000 db képet tudtok megtekinteni, valamint tervben van ott is egy kinézetcsere. Úgyhogy remélem elnyeri a tetszéseteket a kinézet, mert tavaszig biztosan fent lesz. Véleményeiteket az üzenőfalra várom.

Emma tegnap osztotta meg első rendezését, melyben Emma Webter munkássága látható. Ehhez egy szép hosszú üzenetet is írt.
Valójában nem akartam filmeket készíteni. Azt mondanám, hogy az igazi kezdet az volt, hogy felfogtam azt, amit a forgatáson magam körül láttam, majd elkezdtem megtanulni, hogyan alkalmazzam az életem más részein. Például: Anyukám idegesen készül az állásinterjúra, és tudva, hogy tudtam, hogyan kell sminkelni, miután annyi órán át néztem, ahogy mások csinálják a sminkszékben, rituálévá tettük, hogy előtte megcsinálom az arcát. bármely fontos alkalomra. Aztán maga a filmkészítés úgy kezdődött, hogy szerelmes leveleket írtam a barátaimnak. Legyen szó stílusformázásról, vagy fotózásokról a webhelyeikről, vagy cégük fejlövéséről – szerettem segíteni. Önzően néha én is megtettem, mert csak azt akartam, hogy lássák azt a szépséget, amit láttam bennük, amit soha nem kaptak meg. Aztán idővel elkezdtem asszisztálni egy barátomnak, aki a forgatáson fut. Aztán nagyon lassan elkezdtem a kamera mögött dolgozni (eleinte nagyon fájt a hátam 😂). Aztán belevágtam a szerkesztésbe. Most itt vagyok, megosztom az első lépésemet, hogy rendezzek valamit. Nem tudtam volna megtenni a barátaim nélkül, akikkel elég kiszolgáltatott lehettem ahhoz, hogy megmutassam, nem tudom, mit csinálok, és hogy minden lépésnél segítséget kérjek. Ezeknek az embereknek (tudod, hogy ki vagy) szó szerint nyomot hagytál az életemben, és remélem, hogy mindig tudok veled foglalkozni. Köszönöm, hogy hiszel bennem. @emma_webstah ez az én szerelmes levelem neked. Nőként mindig félelmetesnek tartottam az egyedüllét gondolatát… és amikor azt mondtad, hogy a stúdiód feletti garázsban laktál, hogy annak szenteld magad, amit igazán szeretnél csinálni, annak ellenére, hogy mindenki „jó és jó szándékú tanácsa” volt. Tudtam, hogy meg akarom csinálni az első kis filmemet rólad. Azonnal meg akartam próbálni és megragadni, hogy ki vagy, és mennyire fontos a munkád. Ez az, ami olyan szép, amikor nekem irányítasz – beleszerethetsz! Köszönöm, hogy ilyen klassz vagy Emma. A munkád, az írásod és a léted nagyon inspirál. Annyira hálásnak érzem magam, hogy olyan barátaim vannak, mint te, hogy remélem, bátorságból lépést tudok tartani. Köszönöm, hogy a forgatás napján olyan izgatott voltam, mint én az ebédre készült süti tésztával. És te ringasd azt a kombinát. E

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük